Facebook
REZERWACJE
Pobyt od
Pobyt do
Język polski English (UK) English (DE)

Organizacja konferencji

Mamy do zaoferowania dwie sale :

Sala Józefa 75m2 
wyposażenie: 70 krzeseł, LCD z możliwością podłączenia komputera, nagłośnienie, DVD, drink bar, ogródek, WiFi.
 

 

Sala Jacoba 170m2
wyposażenie: 130 krzeseł, pełne zaciemnienie, nagłośnienie, projektor, ekran, flipchart, ogródek, WiFi, Internet przewodowy.

 

Dla konsumpcji powyżej 50zł/osobę ( dla grup od 20 osób) wynajem Sali gratis.

Dysponujemy własnym zapleczem kuchennym.

 

I. PPRZERWY KONFERENCYJNE

Zgodnie z Państwa życzeniem wszystkie poniższe zestawy mogą ulegać zmianom.

Zestaw A PRZERWA KAWOWA


Zestaw B PRZERWA NA NAPOJE


Zestaw C SŁODKA PRZERWA KAWOWA


Zestaw D SŁODKA PRZERWA KAWOWA


Zestaw E  PRZERWA KAWOWA Z PRZEKĄSKĄ


Zestaw F  PRZERWA KAWOWA Z WYROBAMI CUKIERNICZYMI


Zestaw G  PRZERWA KAWOWA Z WYROBAMI CUKIERNICZYMI


Zestaw H  PRZERWA KAWOWA Z WYROBAMI CUKIERNICZYMI I PRZEKĄSKĄ

 

Dodatkowo polecamy:

Kanapka z dekoracją


Sałatka


Tartinka z tostu pszennego z dekoracją


 II. BUSINESS LUNCH

W cenie 22 zł (lunch jednodaniowy), 29 zł (lunch dwudaniowy) lub 35 zł (lunch trzydaniowy).

Przystawka ( dobiera Szef kuchni do wybranego menu)

Zupa ( jeden rodzaj dla wszystkich gości): rosół, barszcz, żurek

Drugie danie ( jeden rodzaj dla wszystkich) poniżej zestawy do wyboru:

* Woda w dzbankach GRATIS

Napoje, do wyboru:

Desery, do wyboru:

 

 III.  OBIADOKOLACJA

Zimny bufet I:

KOSZT NA OSOBĘ

Zimny bufet II:

KOSZT NA OSOBĘ

Zimny bufet III:

KOSZT NA OSOBĘ

DANIA GORĄCE  I ( serwowane w bemarach w bufet lub na półmiskach w stół):

KOSZT NA OSOBĘ

DANIA GORĄCE  II  ( serwowane w bemarach w bufet lub na półmiskach w stół):

       KOSZT NA OSOBĘ

Dodatkowo:

Zupa: rosół, barszcz, żurek, pomidorowa, pieczarkowa

Dodatki: ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane, frytki, pyzy na parze, kluski, ryż, makaron

Warzywa: kapusta zasmażana, buraczki, kapusta modra, zestaw surówek, warzywa gotowane na parze

Dodatkowo Dania Extra do wyboru:

Desery do wyboru:

 


OFERTA WYNAJMU POKOI

Oferujemy:

14 pokoi dwuosobowych typu tween z możliwością dostawki (do 5 pokoi)

3 pokoje dwuosobowe typu standard (łoże małżeńskie)

5 pokoi jednoosobowych z możliwością dostawki

1 pokój jednoosobowystandard

1 apartament jednopokojowy z łożem małżeńskim i dwuosobową sofą                                               

Ogółem około 50 miejsc noclegowych

Liczba wynajętych pokoi  dwuosobowych

Cena za  pokój

Cena śniadania od osoby

Od 15 pokoi dwuosobowych

Od 10 pokoi dwuosobowych

120 PLN

135 PLN

25 PLN

30 PLN

Od 7-9 pokoi dwuosobowych

140 PLN

35 PLN

STANDARTOWO CENA ZA POKÓJ DWUOSOBOWY (OD PON-PT) 200 PLN/DOBA, ŚNIADANIE 35PLN/OSOBY

 

Warunki rezerwacji:

Wynajem pokoi – rezerwacja powyżej 3 pokoi zostaje przyjęta w momencie wpłaty 50% zaliczki z ogólnej kwoty wynajmu pokoi  łącznie ze śniadaniami ( wystawiamy fakturę VAT lub proformę).

Pozostała część należności po dokonaniu usługiw przypadku płatności gotówką. Dla płatności przelewem zapłata całości 3 dni przed przyjazdem.

Rezerwacja Sali na bankiet– rezerwacja zostaje przyjęta w momencie wpłaty 50% wartości menu, pozostała część po dokonaniu usługi .

Ustalenie warunków bankietu następuje w momencie zaakceptowania menu w formie pisemnej.

 

Zainteresowanych konkretnym wydarzeniem zapraszamy do przesłania zapytania ofertowego. Każde zapytanie rozpatrujemy indywidualnie i staramy się o przekazanie jak największej ilości informacji.

 

Zapytania i propozycje do wyceny rezerwacji  proszę kierować do działu Marketingowego, Izabela Godlewska

i.godlewska@hotelkj.pl , telefon 509-660-227.